Great Day

 

First,  me and shafiq went to his ex-gf wedding at Keramat. Shafiq from ipoh and took me at Gombak. Hujan sangat lebat that time, dengan jalan sesak. –.-' Plus, lost in the city. sesat sampai Klcc. Marah cik abg kite. Muahaha. Da jumpe rumah, we met his ex with her hubby. She’s beautiful in her wedding gown and then ate a lot (eh x, sket2 je sebab Mr. Shafiq bnje mkn 4 my birthday ). Da mkn2, we balik la kan. Takkan nak buat muka tak malu, duk situ lama2.huhuhu. Otw to Pavi, I asked Mr. Shafiq :

“ u tak rase pape ke dye kahwin?”

Then die jwb “ nak rase ape, i rase dye mcm anggap i abg je. selalu ganas2 dgn i. ” gelak jahat pulak dye. i just smiled at him. Then, he said something. should’nt tell here. haha

okay, let it be. continue with 2nd thing

second, Mr Shafiq banje Mrs.Atiqa. Cake,cinema and ec cetera. thanks !Red heart For my birthday, i just want a cake from him. nice haa ? one cake pon da err.terkedu kjap tgk harga dye.okay xpe,Mr Shafiq bnje. haha.Smile tak mo minx lebih2 sb dye da bg banyak sangat. huhu.

the last one, yeah..

result for this sem, BI EXIT and pointer, waaaa. Im surprised !!Surprised smile

Alhamdulillah . Thank you Allah.

tumblr_lgar89XnMD1qbpwzeo1_400

2 comments:

umira said...

tahniah! i know apa yg syafiq cakap.

baby, baby la segalanya, hahaha :D

mlle tqa said...

hahaha..pandai2 la cik umira nie :p
dye ckp len laaaa.. hehe