When all lawyers-to-be ‘berpicnic’.

 

*continue*

*all lawyers-to-be excluding me* hihi

Khamis beberapa minggu yang lepas, 5 gegirls comel berpicnic dekat Batu 12 atau Alang Sendayu… Tukang plan mestilah cik atiqa sebab dia terasa stress dengan short sem plus tu last day dia free sebelum esoknya start kerja. It’s time to spend with all these girls. Kemain semua gegirls Fatin & Aisya setuju je..Yang lagi 2 gegirls Faizah & Sharifah Aisyah last minute ajak.Nasib dorang nak ikut. Meriah sikit 5 orang kan. Smile

Bila dah siap semua barang tikar makanan air, roti semua ( gegirls makan roti je time picnic padahal semua lapar carik nasi.HAHA). dan selepas itu bertolak lah gegirls semua ke sungaiii.. Yang pasti Fatin Umira sangat teruja nak mandi sungai.. Opsss sorry darling.Hihi.

Sesampai je dekat sana, barang- barang dah letak, tikar dah bentang, operasi masuk berendam dalam air bermula la .. Yang pasti Fatin teruja lagi. Ahak :p

Pictures

Okay dah tengok gambar kan? kata orang gambar boleh menceritakan segala-galanya. HAHA. Jadi kami sangat ENJOY dengan picnic ni. Walaupun agak sekejap sebab hujan rintik-rintik mula membasahi kitaorang, kena la balik kan. Takut nanti air naik, bahaya. Tapi bila dah dekat kereta takde la pulak hujan. HAIYOO. Sabar saja. kesian Cik Fatin. #Eh. Lepas mandi sungai of kos all the girls lapar, jadi bawa la dorang merasa makan Nasi Ayam Mancongkam. Bukan selalu kan. Lain sikit dari nasi ayam yang dorang makan. hihi.

Oklah, sampai sini saja nak cerita sebenarnye :P Nanti kita pg berkelah lagi ye cik Fatin. Smile Kita cari air terjun pulak. Kesian dia nanti kempunan. Oppss gurau je. ;p . InshaAllah. Bye.

3 comments:

Aisyah(s) said...

nice pic honey! luv it dear. so do iffa~ =)

icee-yah said...

Syoknye gi picnic smbil dgr bunyi air tu:-)

izaRamos said...

the awkward moment when i macam kenal semua di gambar tuh. lol mcm la dorg kenal sy. haha. kirim salam dekat dorang. aisyah tuh pntg! rindu kat dia xD