Hello hello hello

OMG,lame betol tak update blog kan? Busy la konon.HAHA.

Okay la okay la.Harini,nak declare sket(sket je) yang bahawasanya, I’M FREE!Free from hectic life Open-mouthed smile.Tapi tapi, tak best plus sedih. No more ‘akak senior’ sebab da tak pakai baju Batik Taaruf. Semua nampak sama di mata semua.huhu

tri-x 6

So lepas ni, semua back to normal lah. Menjadi seorang pelajar. Buku di meja,katil dan beg( mesti). Kehidupan yang dimana, bangun awal pagi bersiap-siap ke kelas.Opss lupa,mostly kelas start pukul 11,means tak yah rajin sangat lah nak bangun awal kan. HAHA. Lepas tu, mencuri masa membasuh baju.Haih.Lepas tu, bila ada  4 orang dalam bilik, bikin havoc lah.Smile with tongue outItulah kisahnya kan.

Taaruf Week kan da habis kan. So, nak beribu-ribuan terima kasih la pada semua members of Examination kerana berkongsi memori bersama

 

tri-x 10tri-x 11

TAHNIAH untuk My Head jugak, Hanum Smile sebab menjalankan tugas dengan baik.

255744_207888415917168_100000880345974_545436_5217291_n

No more Mcd together.

TRI-X 14

No more kegedikans semua

 

252228_207895595916450_100000880345974_545515_4636412_n254128_207907152581961_100000880345974_545672_2766578_n249643_207907269248616_100000880345974_545677_3046396_n

sungguh aku tak paham dengan boss unit aku nie.HAHA.btw, his name is Hairul Anuar. : )

 

249405_208162192556457_100000880345974_548074_2423943_n

Korang semua memang terbaik lah ! Kelakar,semangat,ceria mmg semua ada kat korang. TRI-X THE BEST !Thumbs up

 

Will miss all our memories together.Keep in touch guys.

Okay habis sampai sini yea. lidah terkelu Smile with tongue out*takde kena mengena. haha.

bye.

3 comments:

melle amir said...

oh tqa uia eh? baru tahu

aisha said...

I miss them all la tqa..huhu

ciktqa said...

melle : yezza :)
aisha : tau takpe :'(