Senior year !

 

Yaww, hye semua ! Smile

Wow,Induction da habis, maknanya start suda TAARUF WEEK ! Rolling on the floor laughing

Maka,dengan itu,habislah groundwork semua dari pagi sampai malam. Hehehe.Now, i can relax.Not so relax la.

So,today is Taaruf Week, i would like to say,

Hye Juniors!!

Welcome to CFS IIUM Pj for Taaruf Week Laughing out loud

Akak nak cakap,Tahniah la adik2 dpt masuk sini. Bukan senang tau :) So,Syukur lah atas ape yang diberikan oleh-Nya : )

Jadi,nak kata kat sni,ble adik2 da dtg sini, maka kami committes sekalian semakin lah BUSY. Eh,tak la sebusy yang lain. Sebabnye kitaorang Biro Exam yang bakal mengawasi korang exam nanti Open-mouthed smileSo jaga-jaga, ade mata yang memerhati.Nerd smile.Yang paling pasti,akak bersama-sama committes yang lain akan jaga AMF HALL during the exams. HEHE.

So,hope you guys are ready to deal with us. : )

DSC02611

p/s : thanks to Fatin sebab memapah na  ke blik semalam.Aisha too sebab bergegas buka pintu. Serious terharu. Thanks a lot. Hanya Allah yang mampu balasnya. Winking smile

2 comments:

umira said...

yg penting roomate ku sihat, wehehehe.

cheqwa said...

oh atiqah,nice blog..rajin lak tu updet! :D