rumah manis rumah

hey hey hey.. selamat pulang ke rumah cik tqa. akhirnya kaki jejak ke rumah setelah bermusafir selama beberapa minggu di PJ semata-mata exam.huhu .Ayah semua dtg nak menyambut anaknye. hehe. Yang best skali, kete xmuat dengan brg2 . seyes byk gler brg. ayah da bising2. Wat dunno je.Normal la kan, perempuan mesti la banyak baju :p

Rindu kat rumah, bilik ku. KATIL yang lagi empuk dan sejuk ke. Aaaaahhhhh. Lagi selesa dr Uia punye katil ( mengada plak :P ) .Cadar katil laen. Haishhhh menambah keenakkan untuk tdo dengan lebih lena. Ohhh katil . Tdo sambil peluk bear mmg best . Rase cm kat 5star hotel .hahaha over btol :p

Pulang ke rumah kerana cuti semester selama 3 bulan.heeee.Lame x ?? tolak tido, makan, online, keje (inshaAllah) confirm rase xlame. Tapi klu duk umah je, mmg sesi menggemukkan badan laaaah kan. Xmaw xmaw xmaw. :( kat rumah nila nak kurus kan sekt bdn, almaklumlah ade ‘rumors’ kate I gemuk :( hehehe.

Haaaa, da duk rumah nie, baru la terasa nak update blog. Masa kan terlebih2, manfaatkan sementara masih ade. Btol tak Cik FATIN UMIRA. Siap capslock taw. Ahah ! ;p

Okaylah, nak sambung wat keje sket ( konon la ). nanti-nanti kite sambung yek.Cancincau :)

3 comments:

fatin umira said...

betu betul betul . HAHHAHAHA.
terasa betul bila nama di CAPS LOCK.
toggle key betul. hahhaha. ;D

aisha said...

ehem..manisnye rumah dier..5star hotel yer...ehem ehem... ;)

cik atiqa said...

fatin : haha. cik fatin kn mm ske online :P
aisha : mmg manis. :)

guys ! miss u. nnt jumpe :o