hanatajima

Korang korang penah lihat / terdengar / pasal Gadis ni tak ?? Da banyaK sangat dengar pasal dia kat blog2 orang . Femesss amoss la tu kan. I think she’s well-known designer throughout Malaysian and international .

 

tumblr_lgnfvrBTNV1qc53nqo1_500

She’s beautiful. fabulous, stylish, adorable and semua lahhhh..Tambah lagi , fashionista !! :D  Serious tengok dia yang cun melecun nie. Tak silap dye nie mix .Nama pon da mcm jepun je. Hana Tajima Simpson . Btol keni? –.-) and she became Muslim six years ago, if im not mistaken..

tumblr_lfmitfYX9L1qc53nqo1_500

See see see.. Bergaya kan dia ?? oUCHH da la comell pkai selendang simple je.Teman punyelah payah berlilit sana-sini .muahaha.Nak pkai cun melecun tak reti, so simple2 da la kan. Jarang pon pkai selendang.;P . Haaa, lagi satu dia ada kedai kott. Kott la.. Brand sendiri pin ade, Maysaa kalu xsalah laaa ;D Kalau da jutawan ,mmg I hire dye jadi designer setiap masa. Haha * berlagak seyh.

Pape pon, HANATAJIMA mmg cun cantek lah. i like you.mmuahhh..ohhh hana ;P

5 comments:

Siti Shaera Salleh said...

komen lg... :) suka entri ni... dia convert islam sb kwin ngan husband dia... muslimah fasion designer ni... maysaa to label dia lah...

mlle tqa said...

ohh yea :))
saya baru taw. heehehe.she's nice rite...

hamba Allah said...

bukak belog, lagu mendayu dayu laa..
haaha,
hana tajima pulak dahh tqa nie. haha. :P

cik atiqa said...

heee.jgn jeles :p

ala,tin sekali sekala.haha

Anonymous said...

she's married?
she's one of my girlfriend's friend...