Saya Di-Tag oleh Kak epa :p

Tak sangka ttbe ( ttbe okay ) kena tag dengan kak senior kt IIUM ni.

Akak Haifa aka Akak Epa .Akak ni suka wat orang gelak.Sakit perut dibuatnya.hehe

Ada je benda yang lawaknya. Haish.Apa-2 pun akak epa mmg comell .; D

Okay Kak Epa,tqa da jawab Tag akak Smile

 

1 : Apa benda paling penting dalam  hidup korang ??

     Semua penting ! : D Tiada yang tak penting.haha.

2. Benda terakhir yang korang beli guna duet korang sendiri?

     Tak berapa nak ingat la.Mcm takde je. semua gune duet mak ayah !: p

3.Dimana tempat korang ingin melangsungkan perkahwinan & tema    

   perkahwinan korang nnt ?

     Mestila dekat tepi pantai.tak kisah la pantai mn, asalkan pantai tu cantik,lagi bersih. Tema ala-2 pantai-taman..Make sure,ada rose pink menghiasi seluruh tempat tu ; p

4.Adakah korang sedang bercinta sekarang ?

   erkk..ermmm..errr.. Haaha..Yes tgh fall in love skang. : D

5.Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang ?

   Kalau boleh, sampai bila2 . : )

6.Dimana korang selalu berjumpa kekasih korang ?

  Somewhere yang boleh tgk wayang, mkan together .hehe

7.Novel/buku yang terakhir korang beli ?

   Does My Head Look Big In This.Besttttt !!!!

8. Apakah nama penuh anda ?

   Nurul Atiqah Binti Badrul Hisham @ Nurul Atiqah Bt Aishah .Choose either one ;p

9. Antara mak & ayang, mana yang lebih mesra ?

  can be both.Tengok lah ; p .

10.Namakan orang yang betul2 nak jumpa dalam hidup korang ?

   Sebelum tu ada tak sesiapa nak jumpa saya? haha

11.Adakah korang membasuh baju korang sendiri?

    Mesti !! ( kat hostel je )

12.Dimanakah tempat korang yang betul2 nak pergi ?

   Maldives, Switzerland, New Zealand.

13.Pilih satu, peluk @ cium ?

    Cium. hahah : p

14. 5 Benda yang korang sayang sangat-2 dalam hidup korang

    laptop.hp.buku.beg.kasut.duet ( termasuk tak? ) huhu

15.5 lagu yang korang paling suka & selalu dengar.

     Right here waiting- richard marx

     Always be there- Maher zain

16.Bila tarikh lahir korang & kat mana korang smbut thun lpas.

   14 march 1992. Shafiq bawa g jalan2 tgk wayang+shopping around Kl.opss !!

17.6 blogger yang korang nak tag.

    No one.Sape2 nak buat,sila kan lah : )

 

tumblr_l7iht22u0q1qzaf17o1_500

tgkla baby comell ni yea .hehe

*de kena mengenakan*

 

BYE-BYE !

2 comments:

miss epa said...

hehe.cium ye!tqa gatal!haha :)

miss tqa said...

cium mak dan ayah xpe :p
haha