Kesian kat awak.

 

Salam! Oh rasa bersalah terhadap blog sebab da lama tak update. Kesian, bagai melukut di tepi gantang. di anak tirikan oleh kita. Al maklumlah, kita busy dengan assignmentS, Study, Tutorial. Nak update belum ade masa sebab banyak kerja kan. Dengan wifi uia yang paling laju. Fuh, sabar je. Sekarang la baru ade kesempatan nak update blog.

Hari berlalu dengan cepat, lagi sebulan lebih je nak final, SEBULAN lebih je, Pejam mata da nak masuk bulan May. T.T   Belum sedia mental dan fizikal nak hadap paper final. Banyakk oii nak baca, berbanding kat CFS dulu T.T

DSC03324

Yang belah kanan tu cases, yang belah kiri tu topik yang dibincangkan. 1 TOPIK KECIK BANYAK CASES T.T   Baru 1 topik KECIK bah, belum 11 topik BESAR. Wuuuu, nak makan kismis banyak-banyak la gini.  Still wonder mcm mana LAWYERS bole ingat semua case. Kita pon separuh mati nak mengingat case-case ni. Pening. Migrain..  Serius memerlukan memory yang besar dan kuat !! So sesiapa yang terasa nak ambik Law, pikir dulu sebelum bertindak. Ok sampai sini saja. Sambung study!

Du rien!

1 comment: