Day 4 : Your Favourite photograph.

 

HA HA HA HA. Opss, sebenarnye nak membalas balik kat miss Fatin. tersedak2 I baca blog dia ttbe ade mention nama I. Perli I leteww… Actually Miss Fatin, I ade je sambung 30 challenges tu, tapi termasuk dlm draft.. Malas I nak publish. Nnt kontroversi mcm post dulu..

Okay la harini I buat 1 post pasal 30 challenges tu. Hihi.

 

DSC02847

Ok.I nak cter sikit je sb ape gambr ni jadi fav I. Gmbr ni diambil masa kami ( 3org ) semua habis Mooting. Mooting tu ape? Sila Google sendiri. Ha Ha Ha (ok tak lawak). Masa ni kami semua da menang. Menang kes  Abu v Ali. Kami pihak Ali. Kami menang tauu. Bukan senang. Nak buat BUNDLE OF AUTHORITIES tu lagi. Alhamdulillah walaupun masa yang diberi sedikit, tapi berbaloi juga akhirnya. Lepas ni kot ade mooting gak Gombak lagi, kite tunggu ler I menang ke tak. Hihihi.

Okbye.

p/s : Miss Fatin, selamat membuat 30 challenges tu eh? : p

2 comments:

muhabas said...

as'salam...bongkak sungguh ketawanye...huhu...maaf menganggu...huhu...tapi memang gempak boleh menang kes...

umira said...

Hahaha! teruskan sambung ye. ceritera umira tu tak start2 pun lagi. muahahhahahah :P