Ohh Cik Siti.

 

tumblr_lmfwul93Qz1qd23oto1_500

This entry is for Siti Aisyah Bt Sumeri..why why why ?? because today is her birthday ! Ohhmy Aisya, you are getting older my dear Smile with tongue out Sorry sebab lewat wish sebab serius tak ingat hari ni da 12 JUNE =/ Duduk negara mana ntah sampai tak ingat tarikh =.= Sha, maafkan aku.sobs sobs.

Sha, sepanjang 1 tahun kita sekatil (sha atas,aku bawah,so kira sekatil lakan),Sorry kalau aku buat katil bergoyang-goyang membuatkan tidur kau terganggu.

Sorry jugak sebab kalau aku bergayut tengah-tengah malam,then ganggu kau tidur ke ;’(

Sorry kalau kita berkongsi 1 meja yang panjang pastu ade brg2 aku terpergi kt line kau ke Crying face

SORRYYYY!!

AND,

Sha, thanks sebab bersama-sama pergi ke kelas,cafe,bilik air tengah2 malam,share kicap and semua lah. Laughing out loud

Akhir kata. Sha !

HAPPY BIRTHDAY !

100_0506

 

2 comments:

aisha said...

amboi, banyak betul sorry. *konfius hari raye ke bufday aku nie*
haha.Tenkiu Tiqa 4 d wish n hadiah n segala2nya..xpayah nak sorry bcoz xterasa apa2 pun.lagipun u'hv done the same things for me =) tenkiu again my dear fren =)

mlle tqa said...

aisha !! huhu. what i have done to you ?? peliks. haha. lap u.mmuahh2. hehe