Hari ini hari membuang masa

 

Salam semua.

Harini, second last day before balik PJ .So dengan penuh excitednye plan la dengan Cik Su pg tgk Nur Kasih kat WW. Sepatutnya Cik Faizah join,tapi tak dapat ikut. Huhu. Sampai WW,beli tiket siap2 then jalan2 mencuci mata setelah lama memerap duduk rumah sampai kulit terus jadi putih *poyo HAHA.

Tepat 1.15 masuk la bilik gelap tu. Woo penuh betul. Teruja semua :p

7nurkasihthemovie00

Okay taknak cter banyak2 sebab semakin hari nafsu menulis blog semakin menurun. T.T

I give 8 out of 10 lah movie nie. Sedih and sedih and sedih sampai Cik Su menangis, I ?? Menangis tak keluar air mata XD .*sumpah Tiz sangat ayu cantik dalam cite nie. :)

Then, we went to……………..

12723936661

It’s time to eat!. Perut suda lapar menari2 kat dalam tu.Tapi tapi,solat dulu then baru makan.Btw, First time try Popeye nie. Berminit2 jugakla nak pikir makan ape. sebab tak pernah kan.Yela,dah kate FIRST TIME –.-‘ Mostly ayam la.

3419871445_52da450643

Paling sedap aku rase kat sini adalah ROTInya yang lembut lepas tu makan dengan jem strawberry. I feel like , OHHHMYY! Pastu pastu whipped potato dia. OHHHSEDAPnye. Korang harus TRY. Must try okay :). It’s not so expensive. So so je.

 

Lepas makan. shopping menghabis kan duit macam biasa tapi yang shopping lebih mesti la Cik Su. :D Lepas tu lepas tu, balik la kan takkan nak lepas lama2. Kang rabak poket. Tau rabak tu ape. Rabak tu KOYAK.

okbye.

2 comments:

Rtp Farra Arisha said...

tak ajak pun kuarrr makan *jealous*. hehe

mlle tqa said...

rtp : eh eh,jom la lepas nie :p hehe