#Eh

Assalamualaikum dan salam sejahtera untuk semua. Dapet jga meng'update' blog yang comot nie. :D 
Setelah sekian lame menghilang * hilang sangat la kan, baru arini mcm ade mase. hihi.. Well, harini masa banyak dibuang duduk umah makcik kat shah alam. Met my adek2 yg sekolah asrama. :) Da lama tak jumpa, time nila nak share semua2 masalah dorang kat asrama * bru first time duk asrama.hahaha. Kesian mereka.
D' smping tu, got something from my aunt. A Special Gift.. Very special. Khas untuk me, along n nyah ( anak2nya )


This Al-Quran also comes with 

AsbabunNuzul.
a simple n short intro about surah-surah in this Quran :)

Harganya boleh tahan jugak la. Jumpa jugak Quran sama masa jalan2 kat Pj, tapi hanya mampu lihat je la :( Tak sangka makcik memahami jiwa ini. hehe.Even Quran ni mahal, tapi berbaloi sebab sesuai untuk semua golongan yg nak lebih paham setiap satu ayat Quran.Sangat BAGUS :).Nak belajar tajwid, tanda baca - bagi sape yg tak tahu, bagus sebab ade semua pakej yg diperlukan. :). 10 out of 10 .

Thanks Aunt :)).Semoga diri ini sentiasa rajin mengalunkan ayat-2 al-Quran. amin. inshaAllah.

7 comments:

Shukri Mohd Ali said...

wow! selamat beramal :)

CIK TOM said...

wah bagusnya buku tue..cik tom pun teringin nak baca..

mlle tqa said...

shukri : thnks :)
cik tom : baca la.bagus :D

icee-yah said...

oh ye ke.. nnt nak tgk dlm die jugakla mcmne..:)

icee-yah said...

oh ye ke.. nnt nak tgk dlm die jugakla mcmne..:)

icee-yah said...

oh ye ke.. nnt nak tgk dlm die jugakla mcmne..:)

mlle tqa said...

beli jgn xbeli ! :)