Happy Eid Adha :)

Bersempena dengan hari RAYA esok, saya nak mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA untuk semua umat Islam di serata dunia * jika ada yg bc* .ahaha. Saya akan bersama-sama dengan roomates menyambut hari raya di JALAN TAR ! Esok ya.Da pakat semua : P Jadi untuk permata.opps typo !! Pertama kalinya, NURUL ATIQAH berhari raya tanpa keluarga untuk raya pertama : ( Takpe2, satu pengalaman yang berharga tu Beraya bersama-sama roomates plak : ) Eh,berbalik pada esok, kami nak ronda-2 jalan 1 kl ( kalau larat la ) hehe. Selepas tu, insha Allah akan beraya sebentar di rumah pak cik Fatin di Setiawangsa. Dan selepas itu, Aisha akan pulang ke rumahnya dan meninggalkan dua Gadis di *hotel*HOSTEL UIA sobsob : (

 

Okaylah,setakat ini saja ya . Semoga raya ini membawa keberkatan kepada semua umat Islam. Sambut raya tu jgn over sangat yea. Kepada student Uia yang cuti selama 5 hari, jangan enjoy sangat yea. ( pesanan  untuk diri sendri jugak –.—“)Party smile

 

 

DSC01728

p/s : tak sabar nak tunggu umi bw ketupat !! Red heart

4 comments:

melle. said...

selamat hari raya aidiladha

misstqa said...

salam eid juga :))

icee-yah said...

SALAM..
macam besje life study tqa sekarang:)
baguslah..

misstqa said...

salam...
haha.bese je kak :))
susah kottt... :(