Comelll pluss sweett glerr !!

Asal nak double triple je hujung-2nya.haish : p

Wahh tadi godek-2 , usha-2 la orang punya blog…Lepas tu, mata stick kat 1 blog ni.Best la jugak. Banyak post da dibaca. Tiba-2, terjumpa satu benda nie. Awwww ! sangat menarik tertarik lahhhhh …Surprised smile

 

 

4

buaian ala-2 nestbird. Cooll giler laaa…Thumbs up Suka betul kalau benda-2 cmni. Kat umah ada la jgak buaian rotan, tapi takde la nest-shape cmnie…

 

5

credit : serius best

Bestnye !! nak jugak cmnieee !!! siap boleh gantung kat pokok lagi.Letak kt sungai kt kg ni best!! stay dlm ni tyme-2 nak blajaRolling on the floor laughing…nak berdua berdating dengan bakal suami nnt.Eceehhh Nyah-Nyahtapi tapi rasenye mcm tak de je kat Malaysia lagi. huhu. i think IKEA should invent this item.. hehe. Nanti ADA duit , saya BELI . Winking smileinshaAllah .

2 comments:

melle. said...

bapak beessssttttttt

miss tqa said...

taw xpeeee !!! ;D