santai di waktu petang

 Tadi after amek spek baru,singgah la jap kat satu kedai serbaneka ni.Macam-macam ade .My mom singgah nak beli topi MURAH untuk adik sebab kitrg nak g jalan-jalan kat taman.Time tu sgt HOT la,Tak tahan :( .Tengah usha-usha brg ,ttbe adik membunyikan suaranya :

adik : umi beli la nie..boleh letak sp*#n@& .Bagi kat kak cik *kak sdre*
umi : ishhh ade ke letak sp*#n@& dlm tu .
Time tu aku & umi da tergelak.

Ada ke patut benda nie jd tempat letak s........
tau la raga,tp agak2 la ..haha
adik adik ..




nila benda yang adik suh letak s.......... :P

Macam macam adik aku ni .Pas tu,kitrg g Taman Metropolitan.Tempat orang ramai main layang2 .Petang2 mmg biasa lepak sni.Angin sepoi sepoi bahasa je :) .Tengok la adik ku yang sedang bergayut seske aty dye je ..


my mom bercekak pinggang melihat anaknya bergayut mcm monkey .wahahaha.
jahat tol kakak

   
    berposing sebentar dengan spek baru :P.    

gelagat orang ramai kat taman tu .
sangat meriah !
ada yan main layang2,joging,cyclin,picnic,fishing & tak lupa juga ....DATING .hehe


tak sempat tgk Adamaya :((

2 comments:

Farid Fernandez said...

nak pinjam spek mata 2..:P

tqa said...

boleh2..sila la amek :P