Ooooohhh rindu nak update kat blog .Terasa hari excited pekemenda ntah nak update .Agaknya rindy sangat kot .haha .Hari ini bangun dengan penuh senyum terlekat di bibir . *mentang-mentang dpt msg shafiq *.Sidai kain pun tersenyum-senyum (better dari tersengih-sengih ) ahak! .Orang tengah in love mmg begitu .Nasi baek takde makcik makcik di sebelah,depan .hehe.Tapi bkn sebab tu saje kot .Macam ade benda lain je .jengjengjeng .*berfikir sejenak* .


Ooohhh yea .Tidak lupe nak ckp tahniah sekali lg buat teman tersayang,membe kamceng,best fren forever ak , Faizah & pasangannya .tak leh blah tol .Ske ak dengar !hepi hepi selalu yea pakcik makcik .



Ooooohhh .hati berbunga-bunga sebab .......tak sbar nak pg reunion sekolah lame . sekolah rendah .tyme standard one dulu ..aisehhh ..cant wait !

to SHAFIQ : Thank you ;D

1 comment:

faizahfauzi said...

alahai *blushing*
haha
thnx tqa.
pray 4 ur happiness too <3