ohhh this is .....

Tadi my mom facebook'ing bersama teman-temannya.Time tuh Cik Nurul Atiqah sedang sibuk melipat kain plus layan lagu OST Adamaya .Layaannnn sangat .Ttbe my mom panggil .Saje nak tunjuk la sepupu dye kat USA .Ohhh ada jugak facebook ek .Boleh la keep in touch slalu.Usha usha la sebentar pics dorang en .Wahhhhh bestnye men snow snow .jelez i -.- Anak dye kecik kecik lagi ..Kecik kecik da merantau ek ..Ak pun kecik kecik merantau gak .Tapi sekadar dalam Malaysia jela en .

Bila tengok semua sepupu g oversea *bukan dari keluarga zaiman* ,jelez seyh . Cari experience kat negeri orang .main snow snow ..bunga bunga . Ohhh syoknya ! Walaupun penah la main snow kat Malaysia ni,kat mane lagi kalau tak kat Genting tuh. Kira okay la tu en .haha.Ingt lagi g Genting dengan Cik Faizah .

Orang pon ade cita-cita gak nak g overseas tau .Dulu time kecik kecik nak sangat g London .Konon tau sangat la London kat mane . Konon London tu dekat sangat la .Konon murah la nak g sana en.Konon itu la..Konon ini la. *okay enough* . tu time kecik kecik comel lagi .

Bila da meningkat remaja,London da campak jauh jauh nun di sane.Peghanncis *sila baca Perancis* .Bila semakin besar,mestilah da expert *kunun* berfashion en.So,Peghanncis menjadi pilihan orang .Sebab peghanncis kan Kota Fesyen . Nurul Atiqah berfesyen ? erk ..

Bila da meningkat NAK besar , agak teruja nak pg tempat tempat seperti Dublin,New Zee,Aussie .Tempat yang tenang la konon en .Sesuai untuk jiwa ala ala romantik gitu .Ala ala filem hindustan dulu dulu .

the southern alps with yellow flower .cantik kan ??

Tapi memang lambat lagi la nak jejak sane en .Tunggu duit da berkepok-kepok dalam poket ,confirm akan jejak sane sane one day . maybe with my family ,or my family .erk ? i mean with my lovely hubby and daughter plus son .Amboiii sudah jauh tuuuuu ~~~ ;p .Ermm lately nie,ade la beberape sedara orang nak g jalan-jalan jauh .Tapi yang xbest nyer,dengar cer my lovely cousins nak maybe mungkin pindah INDIA .OMG! India .Tak tau la nak cakap pe en .Terkedu la gak .What the hell with India .Tak de ke tempat yang best ?? -.-'





2 comments:

faizahfauzi said...

ingat lagi hidung smpai merah2 men snow en.
haha.
dpt men snow tiruan pon jadi laaa :P

tqa said...

btul3 ..suspen jea. haha