Hari ni baru la terasa letih seluruh badan.Mungkin sebab tutttt!.Dalam masa 2 minggu ni macam-macam bleh jadi.Abang sedara accident la.Aku blaja kete la.Sekarg ni,Kak Nana plak nak bersalin.Penat berulang-alik ke hospital pun tak habis lg.Yang paling kesian,my mom la.Setiap hari berulang-alik.Yelah,dia tak keje,yg lain busy keje.But its okay la.Family punya pasal kan .Aku yang tgk dye pun letih.huhu.(baru rase arini)hahaha.Satu pengorbanan .Mane tau nanti ktrg plak susah kan :) .Bulan 3 bulan yang menyibukkan bagi Cik Nurul Atiqah.Nak ikut kan,bpe kali je tido kt rumah.huhu..Da macam pelarian plak *memang pun* .Sabar jea.huhu.

Pape pun,for my sweety sis Puan Nurul Shakireen & En Mohd Zafri .Bersabar banyak-banyak eh.Anggap ini satu dugaan yang boleh dijadikan teladan untuk korang berdua.Jangan sedih sedih.We all can help you :)




selingan

gambar kereta mereka yang totally lost



untuk Puan Suriana & Syed Kamarul Affendi : Congrats !new baby !i wonder is it boy or girl .hehe..I hope boy cuz girl da ramai sangat.hahahaha.Bertambah lagi keturunan Syed & Sharifah .


2 comments:

faizahfauzi said...

rase xsabar nk dpt baby pulak ;p

tqa said...

yeah..
tapi letih nk jaga :(