Adakalanya diri ini ingin hidup bersendirian..Tanpa mahu menyusahkn sesiapa yg berada di sekelilingnya. .Sudah cukup untuk tidak mahu membuat org2 yg tersayang terseksa.Sedih.Sedih.Ada sesiapa yg mengerti??Jwapannya.tidak ada.Seribu kali hati ini memikirkan org2 yg berada di sampingnye.Memikirkan perasaan mereka.Kejam kah kalau kita tidak sengaja membuat seseorg terluka?terasa?Jahat kah kita terhadap mereka2 semua?Tidak terlintas hati ini untuk membuat seseorg terluka.Hati ini menangis kerna semua ini.Tolonglah.Hati ini memerlukan seseorang untuk memahami perasaan ini.Kehadiran yg tersayang sedikit sebanyak menenangkan.Tapi,diri ini masih membuat dirinya terluka.Maafkan hati ini.Andai kata2 diri telah menghiris hati saudari & saudara.Diri ini tidak mahu kehilangan mereka.Terlalu sayang.Tolonglah hamba mu ini YA ALLAH..tak sanggup melihat mereka pergi meninggalkan diri ini..Tamatkan segala penderitaan yg pernah hati ini alami.Sudah cukup.Diri ini tidak sanggup lagi menempuh segala dugaan,badai yg melanda.Cukup.Cukuplah sampai di sini.Izinkan diri ini hidup dalam penuh kegembiraan & sempurna.Maaf untuk semua.Maaf untuk segalanya.

kawan2.
maaf untuk semua2 yg pernah diri ini lakukan.
secara sengaja @ tidak sengaja.
manusia tidak sempurna.

shafiq.
yea.sepanjang hubungan kita.terlalu byk syg terluka.
terluka yg syg rase,buat hati b sedih.
seandainya masa dpt diundur.

6 comments:

faizahfauzi said...

i'm sorry too.
for everything :(

mlle tqa said...

its ok :)
u r too good to me .

keret said...

alaaa buat bodoh je, lantak lh sakit hati ke ape ke. palsu je semua. tak payah jage sangat hati membe2, at the end, taik jugak yg die bagi hahaha, yg penting jage hati ibubapa haha kejam kah aku?

milkysunshine said...

kadang2 ssh nak jaga ati semua org,,
walaupon kt xnak kehilangan org yg kita syg,tp diorang tetap akan pegi,,
tu namanya kehidupan,,
kita just kena teruskan hidupje,,


smile always,,=)

Anonymous said...

korg dh declare ke???
siap b n syg lg???
x cte pun...

Anonymous said...

dahh..
jumpe nnt cter ar..